De Compagnie Nieuw-Lekkerland

22 appartementen en 4 penthouses in Nuova Venezia

LOCATIE: Nieuw-Lekkerland
STATUS: In uitvoering

Betaalbaar wonen in Nieuw-Lekkerland betekent leven in een vriendelijke dorpse sfeer, met alle gemakken bij de hand. Nuova Venezia wordt een heerlijke, natuurlijke en kleinschalige woonomgeving met royale woningen met een rijkelijke architectuur.

Net als Venetië is Nieuw-Lekkerland een mooie plek om te wonen, vol van historie, cultuur en woongenot. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een comfortabel leven.

Nuova Venezia is een nieuwe woonwijk in Nieuw-Lekkerland. De wijk wordt omringd door waterlopen. Het water en de statige laan die door de wijk slingert geeft karakteristiek aan de gehele wijk.

De oude slagen in het polderlandschap zijn nog goed leesbaar is de stedenbouwkundige opzet. De brede lanen, en de randen met de losse bebouwing geven de wijk veel openheid en er zijn veel doorzichten in de wijk.

In deze wijk komt ook een kleinschalig appartementencomplex met prachtige appartementen en penthouses in verschillende groottes. Dit complex noemen wij De Compagnie.

Op dit moment zijn wij in voorbereiding voor de ontwikkeling van appartementen en penthouses in het project De Compagnie. Wanneer u interesse heeft in een appartement kunt u hiernaast het formulier invullen. Het invullen van het interesseformulier is geheel vrijblijvend. De op dit formulier ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Houd de website in de gaten: https://wonenindecompagnie.nl/