Ontwikkeling

Batenburg Bouw & Ontwikkeling ontwikkelt woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen, zowel zelfstandig als in samenwerking met een opdrachtgever. Vastgoed Batenburg heeft reeds vele jaren ervaring in het ontwikkelen van diverse bouwprojecten.

We zijn onder andere ontwikkelaar geweest van de projecten in de Bergsche, Oosteindsche Acker en Boterdorp Zuid-West in Bergschenhoek, in de Meerpolder in Berkel en Rodenrijs, De Jonge Veenen in Moerkapelle en nog op vele andere plaatsen.

Ook ontwikkelen wij kleinere projecten zoals startersappartementen, diverse woningbouwprojecten in bijvoorbeeld Zoetermeer, Culemborg, Dordrecht,  een gezondheidscentrum in Oostvoorne en diverse kinderdagverblijven, bedrijfsgebouwen en kantoorpanden.

Op dit moment realiseren we als ontwikkelaar projecten op diverse locaties in Nederland. Deels wordt ontwikkeld in samenwerking met BPD, Vosplan en Zondag Ontwikkeling.
Buiten uitbreidingswijken ontwikkelen wij binnenstedelijke projecten. Voorbeelden hiervan zijn o.a. een kinderzorgcentrum in Brielle, een gezondheidscentrum in Bergschenhoek en een woon- en winkelgebied in Papendrecht.

Al onze woningen worden opgeleverd onder Woningborg-garantie (www.woningborggroep.nl).

Informatie

Batenburg Bouw & Ontwikkeling biedt zich aan om zelfstandig of in samenwerking met gemeenten of particulieren grondeigenaren bouwplannen te ontwikkelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Batenburg via erik@batenburgbv.nl of telefonisch via 010 – 524 33 11.

Batenburg Bouw & Ontwikkeling