Bouw

Batenburg Bouw & Ontwikkeling is in 1865 begonnen als een bouwbedrijf. Inmiddels is ons bedrijf, zoals de naam al aangeeft niet meer uitsluitend actief in het bouwvak. Wij ontwikkelen realiseren en onderhouden woningen, appartementen, zorgcomplexen en bedrijfspanden in de regio Groot Rotterdam. Ons bedrijf kenmerkt zich al ruim 155 jaar door een flexibele inzetbaarheid van vakmensen en het leveren van maatwerk.

Bij onze afdeling “Woningbouw” kunt u terecht voor grootschalige woningbouwprojecten. Onze afdeling kopersbegeleiding staat u terzijde tijdens het hele traject van het kopen van een woning tot en met de oplevering van de woning.

Om een indruk te krijgen van de bouwprojecten die reeds door ons zijn gerealiseerd, verwijzen wij u naar “referenties” en naar de andere foto’s op deze site.

Betrouwbaar

Batenburg Bouw & Ontwikkeling staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Betrouwbaarheid komt tot uitdrukking in de lange historie van het bedrijf en het geringe verloop van personeel. Kwaliteit is gewaarborgd middels een kwaliteitssysteem en vakkundige medewerkers met vele jaren ervaring.

Batenburg Bouw & Ontwikkeling