Het bedrijf

Batenburg BV | Bouw en Ontwikkeling

Bouw

Batenburg Bouw en Ontwikkeling is ontstaan vanuit het bouwvak. Nog altijd verrichten wij veel werkzaamheden in nieuwbouw, verbouw en onderhoud van woningen, appartementen, zorgcomplexen en bedrijfspanden. Ons bedrijf kenmerkt zich al ruim 150 jaar door een flexibele inzetbaarheid van vakmensen en het leveren van maatwerk.

Batenburg BV | Bouw en Ontwikkeling

Ontwikkeling

Batenburg Bouw en Ontwikkeling ontwikkelt en financiert woningen, appartementen, zorgcomplexen, kantoren en overige bedrijfsgebouwen, zowel zelfstandig als in samenwerking met een opdrachtgever. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor financiering, ontwikkeling of realisatie van uw project, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Batenburg BV | Bouw en Ontwikkeling

Vastgoedexploitatie

Regelmatig komt het voor dat wij in eigen beheer huisvesting realiseren voor en in overleg met een toekomstige gebruiker. Vooraf worden belangrijke voorwaarden overeengekomen, zoals stichtingskosten, aanvangshuur, looptijd huurcontract en een eventuele (huur)koopregeling.

Batenburg BV | Bouw en Ontwikkeling

Kwaliteit en veiligheid

In het streven naar continue verbetering van kwaliteit en veiligheid werkt Batenburg Bouw en Ontwikkeling met een kwaliteitsmanagementsysteem op basis van ISO 9001 en VCA**, waardoor het verbeteren en optimaliseren van processen is geïntegreerd binnen de organisatie.

Batenburg BV | Bouw en Ontwikkeling

Samenwerken

De bedrijfsfilosofie binnen Batenburg Bouw en Ontwikkeling is gericht op samenwerken. Samenwerken met eigen medewerkers, met opdrachtgevers, met onderaannemers en leveranciers.

Batenburg BV | Bouw en Ontwikkeling

MVO

Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Ons bedrijf staat midden in de (lokale) samenleving. Om deze reden sponsoren wij diverse verenigingen in de regio.