De verbouwing van kantoor Batenburg

De voortgang van de uitbreiding en verbouwing van ons kantoor zit er aardig in. Er zijn bedrijven die soms een open huis houden maar wij hebben de afgelopen weken een open kantoor gehad. We zijn begonnen met het verwijderen van de gevelpuien van zowel de zijgevel als de voorzijde van het gebouw. Op de plek van de verwijderde puien komen in de voorgevel vergelijkbare puien terug zoals inmiddels te zien is in het nieuwe aangebouwde gedeelte van het kantoor. Ook zijn we gestart met het vernieuwen van het bestaande dak waarbij we nieuwe dakisolatie volgens de huidige norm aanbrengen. De binnen afbouw is inmiddels ook al in volle gang. De installateurs zijn gestart en de binnenwanden zijn bijna gereed. De volgende stap wordt het aanbrengen van de vloerverwarming en de verdere afbouw.