De bouw Barbizon in Capelle aan den IJssel

In Capelle a/d IJssel zijn we druk bezig met de bouw van 54 appartementen bij het project Barbizon. Dit project betreft een transformatie van een kantoorpand naar huur appartementen. De opdrachtgever is Credit Linked Beheer B.V.. Op het moment is de bouwplaats ingericht zodat we met de gevel aan de slag kunnen. Ondertussen is Kleiva uit Heerjansdam op het dak aan de slag gegaan. Hier isoleren zij het dak om daarna een nieuwe laag dakbedekking aan te brengen. Om veilig te kunnen werken op deze hoogte hebben zij rondom het dak valbeveiliging geplaatst. Binnen is de installateur Greenig bezig om de installatie in het plafond af te maken. Binnenkort starten zij ook met het aanbrengen van de vloerverwarming in de appartementen. Hierna kan Schuurmans Afbouwsystemen BV het plafond dichtmaken en de rest van de metalstudwanden plaatsen. Vanaf het dak heb je mooi uitzicht op een ander project van ons, namelijk 25 appartementen Roer. Hier later meer over.