Update 29 appartementen Parkzoom 4 Bergschenhoek

In de vorige update lieten wij u zien dat we waren gestart met het metselwerk. Inmiddels is het metselwerk klaar en is Michon Dak- en Geveltechniek uit Vianen druk bezig met de voorbereiding van het regelwerk voor de equitone gevelbekleding.

In de woningen zijn we gestart met de afbouw van de appartementen, ASM Afbouw uit Zeewolde heeft inmiddels hier al de metal stud wanden geplaatst, en STRACK VLOEREN BV heeft de eerste anhydriet dekvloeren gevloeid. De laatste kalkzandsteenblokken worden nu geplaatst in de bergingen waarna de stukadoors van VMG Gipsbouw uit Rotterdam alles kan gaan afwerken.

Op het dak zijn onze timmerman druk bezig met een knap stukje timmerwerk. Wubben.Chan architecten heeft rondom het dak een luifel mee ontworpen. Bij de zijgevel steekt de luifel verder uit en wordt het rond afgewerkt. Hiermee wordt het echt een eyecatcher van het gebouw. Op de foto’s is het timmerwerk en de ronde vorm mooi zichtbaar.