Update: Leytsche Hof

Bij het Leytsche Hof zijn we druk bezig met de kelderconstructie. Vorige week werd na veel voorbereiding de keldervloer gestort. De vloer bevat totaal ongeveer 700m3 beton. Daarnaast zit er ook ongeveer 130000 kg wapening wat geleverd en verwerkt is door Veenstra Vlechtbedrijf B.V. Het beton is geleverd door Betonmortel Centrale Koudekerk (BCK) en verwerkt door CAR-bouwbedrijf uit Hazerswoude-Dorp. Zij hebben de gehele vloer in 1 dag gestort. Om dit uit te kunnen voeren werden er via Faber Betonpompen BV betonpompen geregeld om de beton snel te kunnen verwerken. Na de stort waren we alleen nog niet klaar, want de oppervlakte moest direct glad afgewerkt worden. Om dit te doen moet kort na de stort de vloer gevlinderd worden. Het was een lange intensieve dag maar rond 12 uur ‘s avonds waren de werkzaamheden eindelijk klaar. Iedereen bedankt voor deze topprestatie!