Update Haringlocatie

Bij ons project Haringlocatie in Delft komt het eerste blok woningen tevoorschijn uit de steiger. Alle gevelstenen zijn hier gestapeld en als laatste stap worden de aluminium kozijnen met bijbehorend zetwerk gemonteerd door Aluverre Gevelbouw. Op het dak is mooi het mos sedum dak te zien wat aangebracht is door Kleiva uit Heerjansdam. Bij de andere blokken wordt er ook druk gewerkt aan het optrekken van het metselwerk, waarna ook hier de steiger afgebroken kan gaan worden. Binnen in de woningen zijn we al begonnen met de afbouw. Bij de appartementen worden de metal stud wanden geplaatst door Schuurmans Afbouwsystemen BV, deze werkzaamheden zijn bijna helemaal afgerond. Hier achteraan gaat nu de vloerverwarming aangebracht worden waarna de dekvloeren gegoten kunnen worden.