Jaco met pensioen

Jaco van Elst is sinds deze week met pensioen na een dienstverband van ruim 40 jaar bij Batenburg Bouw & Ontwikkeling bv. Hij is een bekend gezicht in Bergschenhoek en omgeving. Jaco is al deze jaren de chef op de werkplaats geweest en was hiermee de verbinding tussen kantoor en de bouwplaatsen. Jaco is een veelzijdig persoon die naast vakkundig houtbewerken ook goed is in het maken van foto’s en muziek. Door zijn pensioen krijgt Jaco meer tijd voor deze hobby’s en andere hobby’s. Maar dat Jaco zijn werk en collega’s maar moeilijk los kan laten is de afgelopen tijd ook duidelijk geworden, dus waarschijnlijk zullen we hem nog regelmatig zien in de werkplaats in Bergschenhoek. Afgelopen donderdag hebben we een borrel gedronken met (oud-)collega’s en is Jaco toegesproken en overladen met cadeaus. Wij wensen Jaco veel plezier met de vrije tijd en dat je er, samen met Marja, goed van mag genieten.