In de spotlights: Addy Branderhorst, onze materieelbeheerder

Om een bouwproject te realiseren zijn veel tijdelijke voorzieningen nodig. Denk aan keten, lichtmasten, bouwhekken, stroomvoorzieningen en nog veel meer. Een deel hiervan huren we maar een deel hiervan hebben wij ook in eigen beheer. Dit wordt allemaal beheerd door onze collega Addy Branderhorst. Om de kwaliteit en beschikbaarheid te waarborgen, roepen uitvoerders of timmermannen dit soort zaken af in overleg met Addy. Op die manier kan hij bewaken welke spullen op welke bouw aanwezig zijn, het transport inplannen of uitvoeren en elk jaar het nodige onderhoud uitvoeren. Met alle projecten die wij hebben lopen is het belangrijk dat dit goed geregeld is.

“Het leuke aan mijn werk als materieelbeheerder is toch de diversiteit in werkzaamheden. Elk project bevindt zich toch weer in een andere fase, waardoor hierin geschakeld moet worden. Ook de omgang met de collega’s op de bouwplaats is prettig en belangrijk want je moet het toch met elkaar doen. De grootste uitdaging is om binnen de kortst mogelijke tijd materieel/materiaal/transport te regelen om de doorgang van het bouwproces te continueren. Dit kan door eigen spullen of door ze ergens te huren of te kopen.”

Word jij onze nieuwe collega waar we net zoals Addy altijd op kunnen bouwen? Kijk dan op onze site voor de openstaande vacatures of stuur ons een privé bericht! https://batenburgbv.nl/