Woningborg nazorg en garantie

Recent hebben we op kantoor weer een uitvoerdersvergadering gehad. Hier waren alle uitvoerders, projectleiders en de afdeling nazorg bij aanwezig. Het onderwerp ging over “Nazorg en garantie” en hier werd uitleg over gegeven door Woningborg. Woningborg is marktleider in het beschermen van kopers van een nieuwbouwwoning tegen een faillissement van een bouwonderneming. Woningborg waarborgt het insolventierisico niet alleen tijdens de bouw maar ook het herstel risico bij bouwkundige gebreken na oplevering. Zo goed als al onze projecten bouwen wij daarom onder Woningborg. Echter zijn er altijd wel oplever/garantiezaken waar onduidelijkheid over kan zijn. Het was heel interessant om hierover in gesprek te gaan met elkaar en Woningborg. Frans Dieleman en Jose Suijlekom bedankt voor het verzorgen van deze presentatie!