In de Spotlights: Jan Sijtsma een van onze calculators

29 maart 2023

Voordat een project start is misschien wel het belangrijkste om een goede en duidelijke begroting te hebben. Op die manier zijn de kosten van een project namelijk te bewaken en kan er gestuurd worden naar een mooi financieel resultaat. Jan is één van onze calculators die we in dienst hebben. Voordat een project in opdracht komt van Batenburg, is hij al alle tekeningen en details aan het uitzoeken. Daarnaast gaat hij in gesprek met onderaannemers om de meest actuele en complete offertes te ontvangen. Deze offertes dienen vervolgens als leidraad voor de begroting.

“De samenwerking met alle collega’s binnen het familiebedrijf Batenburg spreekt mij heel erg aan. De werksfeer en onderlinge verstandhoudingen binnen Batenburg kun je beschrijven als hecht. Er is totaal geen sprake van “eilanden-politiek. Heel prettig is de variatie aan werkzaamheden die komen kijken bij het calculeren van een project, dit bestaat niet alleen uit meten en berekenen. Vanuit een digitale stapel documenten een compleet marktconform kostenplaatje weten te “toveren” is een mooie uitdaging. Het geeft een extra kik wanneer collega’s vertellen dat de realisatie van een project binnen het budget van “jouw” begroting is afgesloten. Vooral grote binnenstedelijke projecten zoals ”Hof van Cossee” te Rotterdam en “Leytsche Hof” te Leidschendam waren bijzonder om aan te werken. Dit komt door het bijzondere ontwerp en de grote verscheidenheid aan materialen en onderdelen waaraan je moet denken tijdens het calculeren.”

Word jij onze nieuwe collega waar we net zoals Jan altijd op kunnen bouwen? Kijk dan op onze site voor de openstaande vacatures of stuur ons een privé bericht! 👈