In de Spotlights: Michel Molenaar onze projectleider

8 DECEMBER 2022

Per project bestaat het team van Batenburg Bouw & Ontwikkeling uit een uitvoerder, werkvoorbereider en een projectleider. Een projectleider is verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van het project. Dit houdt in dat ze zich bezighouden met de inkoop en planning van producten en onderaannemers. Daarnaast stuur je de rest van het team aan, ben je veelvuldig in overleg met onderaannemers en ben je eindverantwoordelijke op een project.

Eén van onze projectleiders is Michel Molenaar. Na zijn HBO Bouwkunde opleiding is hij gestart als werkvoorbereider om na 6 jaar door te stromen naar projectleider.

“Ik vind het leuk dat je als projectleider meer met het totale overzicht van het project bezig bent. Daarnaast ben je alsnog met de details bezig door de overleggen die je hebt met de werkvoorbereider en uitvoerder. Ook moet je het volledige financiële overzicht houden van een project, wat een andere kijk op zaken geeft en heel leerzaam is. Verder ben je veel in overleg met onderaannemers, waarbij ik het belangrijk vind om zaken goed te bespreken zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn. Dit heeft namelijk een positief effect op het eindresultaat. Ik word bij Batenburg vrij in mijn rol gelaten maar heb altijd collega’s waar ik op terug kan vallen.”

Word jij onze nieuwe collega waar we net zoals Michel altijd op kunnen bouwen? Kijk dan op onze site voor de openstaande vacatures of stuur ons een privé bericht!