In de spotlights: Cynthia Brevoord een van onze stagiaires

1 DECEMBER 2022

Bij Batenburg Bouw & Ontwikkeling hebben wij ook geregeld (afstudeer)stagiaires. We vinden het belangrijk dat studenten tijdens hun studie ervaring opdoen in de praktijk. Dit geeft hun beter inzicht in hun eigen kwaliteiten en een mogelijkheid om de geleerde theorie toe te passen op de werkvloer. 1 van de stagiaires die nu bij ons stage loopt is Cynthia Brevoord. Voor haar opleiding bij de Hogeschool Rotterdam moet ze stage lopen bij de werkvoorbereiding en/of in de uitvoering. Hier heeft ze het geluk dat ze bij beide afdelingen kan meelopen.

“Ik vind het superleuk om stage te lopen bij Batenburg. De collega’s van buiten en binnen zijn erg aardig, zeer behulpzaam en heel gezellig. Tijdens stage merk je pas echt hoe je de theorie van school in de werkelijkheid toepast. Ik zelf wist dat ik in de toekomst wat in de bouw wilde doen, maar ik had geen idee in welke functie precies. Tijdens mijn stage bij Batenburg mag ik bij beide sectoren meelopen, zodat ik na mijn stage een keuze kan maken welke sector mij het leukst lijkt om in te werken. Wat mij zeer positief is bevallen tijdens stage is dat ik als stagiair ook opdrachten mag uitvoeren/maken die uiteindelijk ook echt toegepast gaan worden.”

Wil jij ook stage bij ons lopen, of ken je iemand die nog een stageplek zoekt? Stuur ons dan een privé bericht!