Business Point Fase 2

17 NOVEMBER 2022

Recent vertelde Ivo Batenburg over het project Business Point fase 2. Er moest toen nog gestart worden met de heiwerkzaamheden. Ondertussen zijn we een stuk verder op de bouw. De funderingswerkzaamheden inclusief de installatie onder de vloer zijn middels afgerond en rondom de fundering is de grond weer aangevuld. De volledige W- en E-installatie wordt uitgevoerd door Lok installaties uit Bodegraven. Komende weken gaan we aan de slag met de casco ruwbouw om totaal 4 verdiepingen te realiseren. Het casco bestaat uit prefab kolommen en wanden die gecombineerd zijn met een staalconstructie en kanaalplaten. De liftkern en het trappenhuis worden opgebouwd met kalkzandsteen lijmblokken. Door de fundering zijn de contouren van het gebouw goed zichtbaar geworden. De stekken die uit de fundering steken zijn netjes afgedekt zodat de bouwplaats weer veiliger is.