7 woningen in Nieuw-Lekkerland

17 NOVEMBER 2022

Bij het project in Nieuw-Lekkerland zijn wij bezig met de bouw van 7 woningen. Dit project is het laatste deel van 3 verschillende fases die we realiseren in Nieuw-Lekkerland. Eerder hebben we hier namelijk 85 woningen en 26 appartementen gebouwd, allen ontworpen door Maat Architecten BNA
Ondertussen zijn we op hoogte met de 7 woningen en worden de kappen aangebracht. De kappen zijn geleverd door Unilin Insulation uit Oisterwijk en worden vakkundig aangebracht door Rien Weijers Dakwerken uit Groesbeek. Op de foto is mooi te zien hoe de kraanmachinist van Kraanbedrijf Nederhoff een kapelement op zijn plek hijst met een evenaar onder begeleiding van het personeel op de steiger. Ondertussen is Haverhals Metselwerken bezig met het isoleren van de gevels en het aanbrengen van het metselwerk.