In de spotlights: Christian de Peinder een van onze uitvoerders

10 NOVEMBER 2022

Batenburg Bouw & Ontwikkeling is natuurlijk niks zonder zijn uitvoerders. De uitvoerder is degene die het project buiten en in de bouwplaats leidt. Uiteindelijk moet daar het project gebouwd worden, en is het belangrijk om alles op tijd volgens de planning en binnen de begroting af te krijgen.

De uitvoerder speelt hier een hele belangrijk rol in. Christian de Peinder is een van onze uitvoerders. Op de bouwplaats stuurt hij de diverse onderaannemers aan, roept hij alle leveringen af en controleert hij de kwaliteit. Hierbij probeert hij zoveel mogelijk vooraf te bespreken met onderaannemers, zodat wanneer ze buiten starten iedereen in een goed tempo veilig kan doorwerken. Daarnaast is het voor een uitvoerder belangrijk om de veiligheid op de bouwplaats goed voor elkaar te hebben.

“Als uitvoerder hoef je je nooit te vervelen. De ene dag ben je druk met vergaderingen en afspraken maken, terwijl je de andere dag weer meer buiten bezig bent of werkzaamheden moet uitzoeken en voorbereiden. Het is belangrijk om ver vooruit te kijken. Op die manier kan je al veel problemen oplossen voordat ze daadwerkelijk ontstaan. Door van tevoren duidelijke afspraken te maken weet iedereen op de bouw waar ze aan toe zijn. Het is daarbij ook belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan over de veiligheid tijdens werkzaamheden. Een belangrijke manier is om iedereen zich er bewust van te maken dat je met elkaar voor een veilige bouw moet zorgen.”

Word jij onze nieuwe collega waar we net zoals Christian altijd op kunnen bouwen? Kijk dan op onze site voor de openstaande vacatures.