Een bijzondere mijlpaal bij Batenburg Bouw & Ontwikkeling

10.NOVEMBER 2022

Op 23 augustus van dit jaar waren Paul Dekkers en Jaco van der Elst 40 jaar werkzaam bij Batenburg Bouw & Ontwikkeling. Om deze mijlpaal te vieren zijn beide heren met partners in stijl opgehaald met een limousine om naar de feest locatie gebracht te worden. Bij het Polderhuis Bed & Breakfast in Bergschenhoek werd een feestelijk diner geserveerd en daarna bleven beide stellen ook slapen bij deze mooie en sfeervolle locatie. In de jeugd van Paul en Jaco was het Polderhuis nog een uitgaansgelegenheid en beide heren en hun partners waren hier toen veel te vinden. Tijdens het diner zijn leuke herinneringen opgehaald, mooie cadeaus overhandigd en is genoten van het lekkere eten, goede gezelschap en van de sfeervolle locatie.