In de Spotlights: Linda onze kopersbegeleiding

1 NOVEMBER 2022

Bij de nieuwbouwprojecten van Batenburg Bouw & Ontwikkeling werken we samen met kopers begeleiders. Om onze kopers zo goed mogelijk te helpen wordt er aan elk project een begeleider toegewezen. Zo hebben de kopers een vast gezicht en aanspreekpunt, waar ze met alle vragen terecht kunnen. Dit doen we omdat we persoonlijk contact en aandacht belangrijk vinden bij Batenburg.

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning komt veel bij kijken. Omdat de bouw ook restricties met zich meebrengt, moeten deze goed besproken worden met elkaar. Daarom organiseren we o.a. een kopers avond en nodigen we onze kopers uit voor een persoonlijk gesprek met de kopers begeleider om de gehele woning door te nemen. Op deze manier stemmen we de woning zo goed mogelijk af op de individuele wensen van de klant.

Via het online portaal van Volgjewoning kunnen de kopers alle projectinformatie, en informatie over hun woning vinden. Ook kunnen de kopers hier vragen stellen, worden de keuzes van de kopers opgenomen en informeren we hen uiteraard over de vorderingen op de bouwplaats d.m.v. nieuwsbrieven en foto’s.

Linda Huurman is onlangs bij ons gestart op onze afdeling kopers begeleiding. Wij zullen haar de komende periode het vak van kopers begeleider verder leren.

”Het persoonlijke contact en het meedenken met de klant vind ik erg leuk en belangrijk. Ik vind het te gek dat mij de mogelijkheid is geboden om bij Batenburg het vak kopers begeleider eigen te maken. Een mooie nieuwe uitdaging in een mooi bedrijf!”

Word jij onze nieuwe collega waar we net zoals Linda altijd op kunnen bouwen? Kijk dan op onze site voor de openstaande vacatures of stuur ons een privé bericht!👈