29 appartementen Parkzoom 4

20 OKTOBER 2022

De afgelopen weken hebben wij op het project 29 appartementen Parkzoom 4 gewerkt aan de funderingen van de appartementen en de poeren van de pergola. Na het heiwerk zijn de werkvloeren van de fundering aangebracht. Hier is vervolgens de wapening op geplaatst waarna de bekisting vervolgens is gemonteerd en het beton gestort wordt. Daarna is het installatiewerk in de fundering aangebracht en de begane grondvloer geplaatst. Al dit strakke betonwerk wordt gerealiseerd door Den Besten Bouwtechniek uit Krimpen aan den IJssel. Het betonnen casco wordt opgevuld met houten spouwbladen. Aan de voorzijde van het gebouw zal er een stalen pergola geplaatst worden om iedere woning te kunnen voorzien van PV panelen. Dit project is in opdracht van Hermes Project en wordt na oplevering overgedragen aan Credit Linked Beheer B.V.