Florissant wonen in verkoop

Sinds enige weken is de eerste fase van het project Florissant wonen in Boskoop in de verkoop.
Florissant wonen is gelegen in รฉรฉn van de meest groen- en waterrijke nieuwe wijken aan de rand van het Groene Hart๐Ÿ’š

Deze groen- en waterrijke woonomgeving kenmerkt zich door de ruime opzet en een gevarieerd woningaanbod van zeer energiezuinige woningen in jaren 30-stijl met erkers, overstekende daken en robuust metselwerk.

Het aanbod in fase 1 bestaat uit 44 koopwoningen; vrijstaande woningen, twee-onder-รฉรฉn-kap woningen, rijwoningen, hoekwoningen en levensloopbestendige woningen.

Alle woningen zijn Bijna-energieneutraal (BEN), zijn voorzien van zonnepanelen en een bodemwarmtepomp met vloerverwarming en -koeling op alle verdiepingen. Een uitgelezen kans om uw energierekening aanmerkelijk te verlagen๐Ÿ’ก

Vanuit het centraal gelegen Boskoop bevindt u zich binnen een half uur in Gouda, Zoetermeer, Rotterdam, Delft en Den Haag. Naar Amsterdam reist u binnen het uur. Deze reistijden gelden zowel voor het openbaar vervoer als de auto๐Ÿš—

In fase 1 zijn nog enkele woningen beschikbaar. Welke dit zijn kunt u zien op de website: https://lnkd.in/eebQGNw8

Boskoop is een ontwikkeling in samenwerking met AM Gebiedsontwikkeling