Hoek van Holland

Bij de 8 woningen van Hoekszand te Hoek van Holland is de eerste verdiepingsvloer afgestort en ontkist. Rondom de vloer staat de steiger al, deze is geplaatst door Steigerbouw van der Panne. Op deze manier kan er veilig op de vloer gewerkt worden. Nu de vloer is afgestort kan er gestart worden met het lijmen van de kalkzandsteen op de eerste verdieping. Er worden bij dit project kalkzandsteenelementen toegepast afkomstig van Calduran Kalkzandsteen. Door met elementen te lijmen kan er sneller gewerkt worden dan wanneer er blokken gebruikt zouden worden. Omdat de elementen te zwaar zijn om handmatig te tillen, wordt er een lijmkraan gebruikt. Eerst wordt er een kimlaag aangebracht om te zorgen dat er een vlakke ondergrond is op de juiste hoogte voor de elementen. Het lijmwerk wordt uitgevoerd door #DeraLijmwerken uit Nieuwerbrug aan den Rijn