Project Park Hill gereed voor oplevering

Project Park Hill gereed voor oplevering

Onlangs zijn de algemene ruimten opgeleverd aan de VvE. Vorige week is het eerste appartement opgeleverd, door middel van de opname-app van JPDS, een nieuwe tool waar wij mee proefdraaien om de kwaliteit van de communicatie rond oplevering en nazorg te verbeteren!

Het Appartementen complex bevat 15 appartementen variërend van 55 tot 86m2, verdeeld over 3 verdiepingen met op de begane grond de inpandige bergingen. De 4 rijwoningen bestaan uit 2 verdiepingen met een schuine dakkap, met als leuk kenmerk de kopgevel van bouwnummer 4. Deze woning is uitgevoerd met een vierkante kopgevel die er van afstand al uit springt en een plat dak. De woningen en Appartementen zijn uitgevoerd met een CV ketel, natuurlijke ventilatie door middel van gevelroosters en een mv-unit.