Aannemingsovereenkomst Hof van Cossee te Rotterdam-Hillegersberg getekend

Donderdag 18 maart 2021 is op “passende” afstand tussen ontwikkelaar OHG, een samenwerking tussen UVastgoed en DRVM, en Batenburg Bouw & Ontwikkeling de aannemingsovereenkomst ondertekend voor de “Hof van Cossee” te Rotterdam-Hillegersberg.

De “Hof van Cossee” bestaat uit 13 ééngezinswoningen en 31 appartementen op het voormalige terrein van Smederij & Constructiewerkplaats J. Cossee & Zn.

De hoofdentree van het plan ligt aan de Bergse Dorpsstraat waarmee het nieuwe “Hof van Cossee” een beschutte, maar tegelijk zeer centraal gelegen woonlocatie wordt.

Het plan is na 25 jaar van plannen maken door diverse ontwikkelaars ontwikkeld door OHG Vastgoed in nauwe samenwerking met de gemeente Rotterdam.

Het complex is ontworpen door architect Nico Alsemgeest van Alsemgeest Design & Build, gevestigd te Rotterdam.

De overeenkomst is ondertekend door de 3 partners binnen OHG en directeur van Batenburg Bouw & Ontwikkeling, Erik Batenburg.

Namens de opdrachtgever laat de heer Ultee weten verheugd te zijn met de ondertekening van deze overeenkomst. De handtekening markeert het einde van een lang en intensief proces van ontwikkeling en geeft na 25 jaar van plannen maken een start aan een nieuwe fase van realisatie en bewoning.

Namens Batenburg Bouw & Ontwikkeling uit Bergschenhoek vult Erik Batenburg aan blij te zijn met de bouwopdracht van dit complex in de kern van buurgemeente Hillegersberg. Een project op korte afstand geeft altijd iets bijzonders omdat je er regelmatig langs komt en daarom toch net iets meer betrokken bent als gebruikelijk.

De verkoop van de woningen en appartementen gaat binnenkort van start bij Baljon makelaars uit Rotterdam. Baljon is een bekende naam in Rotterdam en in het bijzonder in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek.

Na het slopen van de bestaande opstallen is de start van de bouwwerkzaamheden gepland in de zomer van dit jaar.

Meer informatie is te vinden op hofvancossee.nl of te verkrijgen bij Baljon makelaar