Ondertekening Bouwteamovereenkomst Haring-locatie te Delft

Gebiedsontwikkelaar AM en Batenburg Bouw & Ontwikkeling B.V. hebben recentelijk online de overeenkomst getekend, waarmee beide partijen in bouwteamverband de ontwikkeling van circa 15 eengezinswoningen en 39 huurappartementen met commerciële ruimte, verder gaan uitwerken.

 

Erik Batenburg: “Wij zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking met AM en hebben veel zin in de uitdaging om de wijk Delftzicht weer een stukje mooier  en groener te maken. Dit plan zal zeker bijdragen aan het nieuwe Delft”.

 

De nieuw te ontwikkelen Haring-locatie wordt een aantrekkelijke plek in de wijk Delftzicht. Er komen duurzame en energiezuinige woningen voor een breed publiek. De bouw start naar verwachting in de tweede helft van 2021. De oplevering van het plan wordt nu verwacht in het eerste half jaar van 2023.

 

De verhuur van de 39 midden huur appartementen start in de tweede helft van volgend jaar.