Op de valreep: eerste paal Oude Tol te Reeuwijk

Donderdag 17 december 2020 is op de valreep van het “oude jaar” de eerste paal geslagen voor 12 eilandwoningen op de Oude Tol te Reeuwijk. Deze eerste paal werd geheel coronaveilig onder toezicht van wethouder Dirk Jan Knol van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk geslagen.

Oude Tol wordt weer een nieuw luxe eiland rijker. Met een exclusief aanbod van acht watervilla’s en vier drijf-in-woningen. De villa’s hebben opvallend grote terrassen aan het water. En natuurlijk een eigen ligplaats voor de boot.

De populaire drijf-in-woningen komen ook weer terug. Net als de villa’s zijn ze helemaal opnieuw ontworpen. De extra hoge plafonds en het vele glas maken de woningen extra ruimtelijk. De relatie met het water blijft centraal staan bij elke nieuwe fase in Oude Tol. 

Alle woningen op het nieuwe eiland worden energie-neutraal uitgevoerd. Daarmee bent u helemaal voorbereid op de toekomst. Zorgeloos wonen is het uitgangspunt om optimaal te kunnen genieten van deze bijzondere woningen op deze bijzondere plek.

De woningen zijn een gezamenlijke ontwikkeling van Vosplan Vastgoedontwikkeling en Batenburg Bouw & Ontwikkeling. Voor het ontwerp tekende Studio VK. De constructies worden ontworpen door Geelhoed Engineering.

Oplevering van de woningen is voorzien in het eerste kwartaal van 2022.