Bouwteamovereenkomst ARC Rokkeveen getekend

Deze week is de bouwteamovereenkomst voor het project ARC Rokkeveen in Zoetermeer getekend door Wonen à la Carte en Batenburg Bouw & Ontwikkeling.

ARC Rokkeveen is een ontwikkeling van @WonenàLaCarte, gevestigd in Rijswijk. Wonen à la Carte  ontwikkelt dit plan op haar eigen unieke ontwikkelwijze van Mede Opdrachtgeverschap waarbij de kopers straks daadwerkelijk met de architect aan tafel zitten om hun ideale appartement samen te stellen. Onder andere op het gebied van indeling, uiterlijke verschijningsvorm en de grootte van hun buitenruimte kunnen ze zelf hun droom appartement vormgeven.

In het plan worden 15 tot 17 duurzame appartementen gerealiseerd, welke worden aangesloten op een bodembron. Het plan is gelegen aan de Naomigang in de Zoetermeerse wijk Rokkeveen.

Het ontwerp van Global Architects is inmiddels opgewerkt tot een DO en oogst veel lof bij de afdeling stedenbouw en de welstand van de gemeente.

Middels de website arcrokkeveen.nl is het mogelijk om meer over het plan te weten te komen en mee te denken via een online woonwensenquête over de verdere realisatie van dit plan.

Start verkoop wordt verwacht begin 2021, waarna in de tweede helft van 2021 de bouw kan starten