In Parkzoom 1 te Bergschenhoek is Batenburg Bouw & Ontwikkeling bezig met de bouw van het project ‘Parkhill’, dit project bestaat uit de bouw van 15 appartementen en 4 rijwoningen.

Het project is door Batenburg Bouw & Ontwikkeling ontwikkeld. Het ontwerp is in samenwerking met Venster Architecten uit Gouda tot stand gekomen. De constructieve onderdelen van het gebouw zijn uitgewerkt door Swinn B.V. uit Gouda.

Het Appartementen complex bevat 15 appartementen variërend van 55 tot 86m2, verdeeld over 3 verdiepingen met op de begane grond de inpandige bergingen. De 4 rijwoningen bestaan uit 2 verdiepingen met een schuine dakkap, met als leuk kenmerk de kopgevel van bouwnummer 4. Deze woning is uitgevoerd met een vierkante kopgevel die er van afstand al uit springt en een plat dak. De woningen en Appartementen zijn uitgevoerd met een CV ketel, natuurlijke ventilatie door middel van gevelroosters en een mv-unit.

De Heiwerkzaamheden zijn gestart in week 8-2020, momenteel bevindt het project zich  in de afbouw fase. De Gemeente Lansingerland Zal begin 2021 starten met het aanbrengen van de openbare bestrating en beplanting. De prognose is dat de eerste woningen zullen worden opgeleverd in Q 1-2021.