Eerste winkels Markt van Matena geopend!

 

 

Vandaag,  7 oktober 2020 hebben de eerste winkeliers in de Markt van Matena te Papendrecht de deuren geopend. Vanaf vanochtend ontvangen Boon’s Markt en Plantenbeurs de Wilg de eerste klanten. Vanaf vroeg in de ochtend was het al gezellig druk in het nieuwe woon- en winkelcentrum van Papendrecht.

 

Op korte termijn zullen ook de overige winkeliers, waaronder Verhage, een slagerij en een kapsalon de deuren openen voor de klanten.

 

Woon- en winkelcentrum Markt van Matena bestaat uit 40 middel dure huurappartementen, een supermarkt en 10 winkelruimtes. Het buurtwinkelcentrum is een langverwachte aanvulling voor de woonwijk Matena te Papendrecht en faciliteert ook een deel van de woonwijk Baanhoek Sliedrecht.

 

Nagenoeg alle appartementen zijn verhuurd. De sleuteluitgifte van deze appartementen start maandag 12 oktober.

 

In de plint zijn nog enkele winkelruimtes te huur.

 

Verhuurinformatie is te verkrijgen bij Ooms makelaars Rotterdam en Waltmann makelaars Dordrecht.