Markt van Matena

Het project Markt van Matena in Papendrecht is bijna gereed voor oplevering.
In 1,5 jaar tijd realiseerde ons bedrijf een woon en winkelcomplex met 40 huur appartementen en 3500 m2 horeca- en winkelvoorzieningen.
De woontorens bestaan uit 4 en 5 woonlagen met luxe 3 en 4 kamer appartementen met oppervlakte van 76 en 106 m2. In de gemeenschappelijke plint bevindt zich een supermarkt, horeca en winkelvoorzieningen waarvan de branches zorgvuldig zijn geselecteerd door de aannemer.
De constructie is gefundeerd op in het werk gevormde heipalen (vibro).
Doordat de autoweg A15 op circa 100 m afstand ligt waren er extra maatregelen nodig voor de akoestiek. Er is gekozen voor geluidswerend glas in combinatie met dempende ventilatieroosters. Gevelopeningen worden uitgerust met extra voorzetglas om nog beter geluid te weren.