Opleveringen Parkzoom 3 Fase 3 te Bergschenhoek gestart

Nadat we april jongstleden de laatste woningen van fase 2 hebben van Parkzoom 3 hebben opgeleverd, zijn we inmiddels gestart met de opleveringen van de eerste woningen in fase 3A van deze nieuwe woonwijk van Lansingerland.

Fase 3A bestaat uit de nieuwbouw van 82 woningen welke allen door Batenburg Bouw & Ontwikkeling worden gerealiseerd. Het plan bestaat uit 68 rij- en hoekwoningen, 12 twee-onder-één-kap en 2 vrijstaande woningen. Een deel van deze woningen is gelegen aan de brede waterpartij die langs geheel Parkzoom te vinden is. Aan het einde van deze week zullen de eerste 12 woningen zijn opgeleverd.

Parkzoom 3 is een gezamenlijke ontwikkeling van BPD, regio Zuidwest en Batenburg Bouw & Ontwikkeling. In geheel Parkzoom hebben deze samenwerkingspartners ca. 1.000 grondgebonden woningen en appartementen ontwikkeld er gerealiseerd.