Batenburg Bouw & Ontwikkeling BV

Nieuw in verkoop!

In de waterrijke omgeving van Reeuwijk ligt het project Oude Tol. Op deze locatie in ons bedrijf samen met VOSPlan Vastgoedontwikkeling reeds enige tijd betrokken bij de ontwikkeling en realisatie. Gezamenlijk wordt de grondexploitatie en de vastgoedontwikkeling gevoerd.

Vandaag, vrijdag 8 mei 2020 begint een nieuwe fase met de online verkoop van 12 energie neutrale woningen.

Deze 12 woningen uiten zich in 2 unieke woningtypes.

Uniek zijn de 4 drijf in woningen. Markante woningen met twee heerlijke terrassen. Uw boot ligt hier altijd droog, veilig en klaar voor een pleziertochtje over het ruime Reeuwijkse water.

Prachtig zijn de 8 watervilla’s Deze villa’s hebben dezelfde rijke architectuur als de 4 drijf in woningen en kenmerken zich door hun opvallende trappenhuis en het mooie contrast tussen het warme donkere hout en de frisse genuanceerde baksteen gevel.

Energieneutraal betekent in dit geval dat de woningen evenveel energie opwekken als zij verbruiken. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook voordelig voor uw portemonnaie en het biedt u tot slot meer comfort.

Met de bouw van dit unieke en mooie project zal begin 2021 gestart worden. Wij verwachten de woningen medio 2022 op te leveren.