Batenburg Bouw & Ontwikkeling BV

Nieuwe vestiging Warmteservice

Binnen afzienbare termijn zal Warmteservice Groep b.v. een nieuwe vestiging aan de Hanzeweg 4 in Gouda gaan openen. Warmteservice Groep is een groothandel in installatietechnische produkten met een landelijke dekking. Elke dag staan ruim 350 medewerkers klaar om uw bestellingen en vragen te verwerken.

In een samenwerking tussen Warmteservice Groep, Houweling architecten en Batenburg Bouw & Ontwikkeling wordt er gewerkt om een bestaand bedrijfsgebouw te her ontwikkelen naar een modern, zeer duurzaam en energiezuinig bedrijfsgebouw, waarin 5 grote aparte bedrijfsruimtes worden gerealiseerd.

In één van de bedrijfsruimtes zal Warmteservice Groep haar nieuwe vestiging openen. De overige 4 (multifunctionele) bedrijfsruimtes worden te huur aangeboden. Zie hiervoor www.huurophanzeweg.nl

De start van de werkzaamheden zal naar verwachting plaats gaan vinden in het derde kwartaal van 2020.