Oude Tol is een uniek project in een waterrijk dorp waar nauwelijks nog nieuwbouw mogelijk is. Met de kwaliteit die alleen in een kleinschalig project gerealiseerd kan worden. Laat u verrassen door de rijke architectuur. Een divers aanbod in verschillende fases. Van duurzame havenwoningen tot exclusieve watervilla’s.
In 2016 heeft Batenburg Bouw & Ontwikkeling samen met Vosplan vastgoedontwikkeling de eerste fase gerealiseerd. Deze woningen zijn in 2018 opgeleverd. Nu realiseren wij, wederom met Vosplan, 20 havenwoningen in Oude Tol. De 20 havenwoningen zijn onderdeel van de luxe wijk waar elke woning is voorzien van een ligplaats en een rechtstreekse vaarverbinding met de Plassen. De woningen delen allemaal de rijke architectuur. De genuanceerde handvorm bakstenen en royale dakterrassen geven de woningen een luxe uitstraling. Qua techniek en duurzaamheid zijn de woningen erg actueel. Ze zijn energie-neutraal. Dankzij een warmtepomp en zonnepanelen. Natuurlijk zijn de woningen gasloos.
Oplevering van de havenwoningen is voorzien in het najaar van 2020.
Voor meer informatie verwijzen wij naar: thuisinoudetol.nl