Feestelijke eerste paal Quartethof te Culemborg

Op woensdag 2 oktober heeft de officiële handeling plaatsgevonden voor het slaan van de traditionele “eerste paal” van het project “Quartethof” te Culemborg. Het project omvat 13 grondgebonden woningen en is gelegen in het plan “EVA Lanxmeer” te Culemborg. De heipaal werd, na een welkomstwoord door ontwikkelaar Erik Batenburg, geslagen door toekomstig bewoner Gerda Altena, onder het toeziend oog van haar partner en toekomstige buren. Na het slaan van de eerste paal werd dit gevierd door het afschieten van confetti en een toost op een voorspoedige bouwperiode. Het plan is een eigen ontwikkeling van Batenburg Bouw & Ontwikkeling. In 2018 werd een omgevingsvergunning aangevraagd voor deze woningen. De woningen kenmerken zich door een hoge energiezuinigheid en aansluiting op de wijkverwarming Thermobello. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.