Feestelijke paal Havenwoningen te Reeuwijk

Op woensdag 18 september heeft de officiële handeling plaatsgevonden voor het slaan van de traditionele “eerste paal” van het project “Havenwoningen Oude Tol te Reeuwijk”. Het project omvat 20 grondgebonden woningen en is gelegen in het plan “Oude Tol” te Reeuwijk, gemeente Bodegraven-Reeuwijk. De heipaal werd, na een welkomstwoord door ontwikkelaar Jan Piet de Vos, geslagen door wethouder Knol, onder het toeziend oog van de toekomstige bewoners. Na het slaan van de eerste paal werd dit gevierd door het afschieten van confetti en een toost op een voorspoedige bouwperiode. Het plan is ontwikkeld door Vosplan uit Reeuwijk, samen met Batenburg Bouw & Ontwikkeling. In 2019 werd een omgevingsvergunning aangevraagd voor deze woningen. De woningen kenmerken zich door een hoge energiezuinigheid. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.