Leerlingen basisschool Passe Partout onthullen naam jongerencomplex

Op maandag 20 mei werd in de wijk Rokkeveen, hoek Saturnusgeel en Geelgroenlaan, het hoogste punt gevierd van het nieuwe wooncomplex voor jonge starters. Samen met ‘de buren’, de leerlingen van de basisschool Passe Partout en Robin Paalvast, wethouder Wonen werd de vlag gehesen en de naam van het complex onthuld; COLOURS. Mariëtte Heemskerk, directeur bestuurder van De Goede Woning heette de kinderen van harte welkom. 48 leerlingen van de onderbouw onthulde onder begeleiding van de wethouder een voor een de letters van het gebouw. Na afloop was het feest op het schoolplein. Alle kinderen van de basisschool werden getrakteerd op een crêpe. Het project In opdracht van De Goede Woning bouwt aannemer Batenburg een modern wooncomplex voor jonge starters van 18 t/m 26 jaar. COLOURS bestaat uit 13 driekamerwoningen en 8 tweekamerwoningen. De woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Voor de energievoorziening worden zonnepanelen op het dak geplaatst.