Verkoop Quartethof te Culemborg gestart!

Met een handdruk bezegelen Monica Wichgers, wethouder wonen, en Erik Batenburg (directeur Batenburg Bouw en Ontwikkeling BV uit Bergschenhoek) de verkoopovereenkomst voor de bouw van 9 woningen in Lanxmeer. Wethouder Wichgers is blij met deze nieuwe ontwikkeling. “Het deelgebied Quartet in Lanxmeer wordt zo op een fraaie manier afgerond. Er ontstaat een hofje van soortgelijke woningen op een mooie locatie vlakbij het station.” Batenburg bouwde al eerder in Lanxmeer. De heer Batenburg: “We voelen ons bijzonder betrokken bij dit project en werken er met veel plezier aan.” Batenburg start naar verwachting na de zomervakantie met de bouw van de woningen. De woningen zijn afgelopen zaterdag in verkoop gegaan. De eerste 14 dagen worden de woningen exclusief aangeboden aan leden van de Bewonersorganisatie Eva Lanxmeer.

Kijk voor informatie en beschikbaarheid op www.quartethof.nl