Start bouw Markt van Matena te Papendrecht

,
Artist impressie Markt van Matena

Op 13 december 2018 is door wethouder Arno Janssen de eerste paal geslagen voor het woon- en winkelcomplex “Markt van Matena” te Papendrecht. Na het slaan van deze eerste paal sprak burgermeester Aart-Jan Moerkerke de genodigden toe.

De ontwikkeling van dit plan is reeds lang geleden gestart. Door diverse omstandigheden met betrekking tot het bestemmingsplan start de realisatie pas nu. Op het randje van 2018 slaan we de eerste paal.

Batenburg Bouw & Ontwikkeling gaat vanaf nu voortvarend aan de slag met de realisatie van de ca. 3.500 m2 winkels en 40 appartementen.Zowel de winkels als de appartementen in dit complex zullen verhuurd gaan worden. Verhuur van de winkels is al gestart.

De verhuur van de appartementen start eind 2019 of begin 2020, met een verwachte oplevering van het gehele complex medio 2020.Diverse winkels zijn al verhuurd. Onder andere Boon’s markt (boonsmarkt.nl) en Verhage (verhage.nu) vinden onderdak in het nieuwe centrum. Voor de andere winkels lijkt ook voldoende interesse te zijn. De verhuurder houdt wel aandacht voor een goede branchering om een gezond en vitaal winkelcentrum te kunnen realiseren.Huurprijzen van de appartementen bevinden zich tussen € 975,= en € 1.350,= per maand, exclusief servicekosten (prijspeil 12-2018).Geïnteresseerden in een winkelruimte kunnen zich wenden tot:Ooms makelaars Rotterdam, 010-4248888, bog@ooms.com Geïnteresseerden in een appartement kunnen zich wenden tot:Ooms makelaars Dordrecht, 078-6144333, dordrecht@ooms.comWaltmann makelaars Papendrecht, 078-6442110, papendrecht@waltmann.comInschrijven kan ook op www.landvanmatena.nl.Batenburg Bouw & OntwikkelingBatenburg Bouw & Ontwikkeling is de laatste jaren gegroeid in de verhuur van diverse complexen in de kinderopvang, gezondheidszorg en woningen. Wij zijn trots dat we dit complex aan onze portefeuille mogen toevoegen.